Livrare si plata


Termenul de livrare al produselor I See Stars Clothing se incadreaza intre 2 si 10 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

Pentru ca produsele de design romanesc sunt editie limitata, Furnizorul va avea dreptul de a livra partial sau integral comanda. Clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp de disponibilitatea produselor comandate.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat FAN COURIER, iar costul transportului pe teritoriul Romaniei este de 19 lei. Pentru comenzi de peste 800 ron, costul transportului pe teritoriul Romaniei este suportat de I See Stars Clothing.

  • Pe tot teritoriul Romaniei, plata se face ramburs, in momentul primirii coletului de la curier. Clientii vor achita taxele de curierat, dupa caz.
  • In Bucuresti, plata se poate face si in momentul ridicarii produsului comandat direct din magazinul partener Dacia 24 Showroom - Bd Dacia nr 24.

Nu suntem responsabili pentru deteriorarea ambalajelor/produselor pe durata transportului. Toate produsele sunt ambalate corespunzator, pentru a evita acest lucru.
Daca totusi, din cauze independente de noi, primiti produsele in ambalaje deteriorate sau distruse, va rugam sa reclamati acest aspect curierului in momentul primirii coletului.

Pentru orice sugestii sau comentarii va rugam sa ne contactati prin email, la office@iseestars.ro sau telefon la 0749266095.